Gratis proefperiode

Je kan starten door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ordereat.nl . Wij zorgen dat je snel kan starten met je gratis proefperiode van 2 weken. Na de proefperiode hanteren we vaste lagen prijzen, dus geen percentages.

Om te starten met Order & Eat hoef je geen eenmalige investering te doen. De implementatie wordt voor je verzorgd. We nemen de menukaart over, voegen je logo toe en passen waar nodig ook teksten aan zodat het volledig in de stijl van je horeca onderneming is.

Binnen de applicatie kan je zelf de menukaart wijzigen

Waarom is Order & Eat een goede keuze voor jou als horeca ondernemer? Wij vinden het belangrijk dat horeca zaken hun bezoekers kunnen laten genieten van heerlijke gerechten. Daar moet alle tijd in gaan!

Ondernemers worden volledig ontzorgd met hun online bestellingen, reserveringen en website. Hierdoor kan de focus weer volledig op de keuken. Ontzorgen is key!

Order & Eat biedt hiervoor een gebruiksvriendelijk bestelplatform en website voor je bezoeker. Door de prettige digitale reis wil de klant graag terugkeren naar je restaurant, lunchroom of snackbar. Door te starten met de gratis proefperiode kan je eens proeven hoe het gaat.

Ook op zoek naar een state of the art nieuwe website? Order & Eat werkt samen met TM websites. De website wordt binnen korte tijd professioneel opgeleverd.