Snel meer online bestellingen?

Dat klinkt je als horecaondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Ons systeem is gericht op gebruiksvriendelijkheid, en dat zien we terug in de cijfers. Het aanbieden van al dan niet meerdere menukaarten op je website werkt niet altijd even lekker, klanten moeten de bestelling die ze gaan maken onthouden of elders opschrijven en vervolgens doorbellen of appen. De administratie hiervan kost jou ook enorm veel tijd. Order & Eat heeft hier een oplossing voor bedacht. Start je gratis proefperiode en ontvang snel meer online bestellingen via je eigen website! Wij implementeren het bestelportaal gratis en zorgen ervoor dat je snel kunt starten met je gratis proefperiode.

Aangezien wij geen hoge percentages rekenen, maar vaste lage prijzen, hoef je niet meer tot wel 14(!) euro af te dragen voor een bestelling van 100 euro. Bij Order & Eat kan je daar tot wel 15 bestellingen voor ontvangen!

Daarbij staan we altijd klaar om met je mee te denken, er is altijd de mogelijkheid voor persoonlijk contact. Want uiteindelijk is ons gezamenlijke doel: Snel meer online bestellingen!

Dit lijkt mij wel wat, hoe kan ik beginnen?

Je kan starten door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ordereat.nl . Wij zorgen dat je snel kan starten met je gratis proefperiode van 2 weken. Na de proefperiode hanteren we vaste lagen prijzen, dus geen percentages.